Vyhledejte produkty, recenze nebo články

Srovnání elektrických koloběžek

Umístění ve srovnání: 4. místo

Elektrická koloběžka Ninebot Segway Kickscooter ES2
Elektrická koloběžka Ninebot Segway Kickscooter ES2

Zobrazit v obchodech

Popis elektrokoloběžky Ninebot Segway Kickscooter ES2

Výrobce vyrobil přístroj jehož baterie vám umožňuje překonat optimální trasu, která je až 25 km. Proto je v elektrické koloběžce baterie s kapacitou 187 Wh.

Díky této skvělé baterii uživatel projede takovou trasu, aniž by musel dobíjet.

Baterie Segway Ninebot ES2 potřebuje k dobíjení pouze 4 hodiny. Je možné vyměnit baterii za jinou baterii s větší kapacitou. Tím se na jedno nabití baterie zvýší maximální dojezd až na 45 km. Kromě toho má zařízení speciální systém, který sleduje stav baterie a chrání před přehřátím, přebitím a velikým přepětím. Tudíž vám baterie u elektrokoloběžky Ninebot Segway Kickscooter ES2 vydrží poměrně dlouho.

Elektrická koloběžka má elektrický motor s jmenovitým výkonem 300 Wattů.

Pro elektrickou koloběžku je to opravdu velká síla motoru. Jeho výhody jsou citelné zejména při jízdě do kopce, protože v tu chvíli má koloběžka více výkonu a žádný kopec pro ní není obtížný. Tento motor umožňuje elektrické koloběžce zrychlit na 25 km/h, ale je třeba si uvědomit, že maximální rychlost závisí na hmotnosti uživatele, terénu, na kterém se pohybuje, a dokonce i na rychlosti větru. Nosnost této elektrické koloběžky je 100 kg. Hmotnost elektrokoloběžky je 12,5 kg.

Ve výbavě naleznete elektrickou rekuperační brzdu s ABS. Nechybí LED podsvícení, ochrana proti krádeži a jednoduché a rychlé složení elektrokoloběžky Ninebot Segway Kickscooter ES2.

Zařízení má pneumatiky, které jsou vpředu 8 palců a vzadu 7,5 palců. Tyto typy kol snižují riziko defektu. Vozidlo má přední a zadní tlumení nárazů. Je vybaven displejem, který zobrazuje potřebné informace, jako je rychlost, nabití baterie, připojení Bluetooth a režim napájení.

Tato elektrická koloběžka váží 12,5 kg a má skládací systém, který usnadňuje přenášení a přepravu. Má LED světlomety, zadní světla a blikající brzdové světlo.

Elektrická a rekuperační přední brzda, stejně jako postupná zadní brzda, zajistí účinné brzdění, čímž zvýší bezpečnost uživatele. Maximální nosnost tohoto elektrického vozítka je 100 kg. Mezi jeho další funkce patří Bluetooth, sklopná noha a vodotěsný systém. Koloběžka Segway Ninebot ES2 má také tempomat.

Koloběžka Segway Ninebot ES2 má také aplikaci, pomocí které je zařízení ovládáno. Využívá systém, který neustále sleduje životnost baterie, teplotu a provádí obecnou diagnostiku elektrické koloběžky. Z úrovně aplikace může uživatel ovládat osvětlení pod plošinou. Díky funkci ochrany proti krádeži je možné vozidlo zajistit.

Kolik elektrická koloběžka Segway Ninebot ES2 stojí?

Tato elektrická koloběžka se prodává za cenu kolem 15 990 Kč s DPH.